Al Csibone

Mi kerül ezen ennyibe? Ezt Te is meg tudnád csinálni? Akkor rajta! Lehetetlen nincs.

Friss topikok

Én tervezek, a fiúk és az élet pedig szépen keresztülhúzza a számításaimat. :)
Januári elképzelésem szerint, most arról kellene beszámolnom, hogy szépen lassan haladunk az előszoba átalakításával és gondolatban már a hálószobát tervezgethetném.
Helyette a hálószobát már átrendeztük (a dekoráció még várat magára) és a hétvégét (meg még a következőt is) Gyermekkorú szobájának átalakításával fogjuk tölteni. Az előszobába kinézett lámpa már nem kapható az IKEA áruházakban és kiderült, hogy totálisan ellentétes elképzeléseink vannak arról, hogy mit is szeretnénk.

Hogyan is jutottunk el a kialakult helyzetig?

Gyermekkorú kamaszodik, nem is kicsit. Részletekbe nem mennék bele, de a lényeg az, hogy az utóbbi 1-1,5 hónapunkat elég kemény csatákkal töltöttük. A végeredmény egy nagyon kedves és jól nevelt gyerek, a mi részünkről pedig a szoba átalakítási kérésének támogatása. 
Mennie kell a magasított ágynak és az íróasztalnak (mikor megvettük, hosszabb távra terveztük, de mindegy), a tavaly kékre festett falnak (én már akkor sem szerettem, de ŐK ezt választották) és minden bútornak fehér színben kell pompáznia.

Kalandra fel, holnap indulunk felmérni az elképzeléseket és a költséget. 

Mondtam már, hogy Higgins gyűlöl vásárolni és ennél jobban már csak az borítja ki, ha órákig nézelődünk és válogatunk a Gyermekkorúval?

Címkék: otthon

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alcsibone.blog.hu/api/trackback/id/tr285202064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása